Notiks pērļošanas mākslinieces Abakumovas darbu pēcnāves labdarības izstāde - izsole (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2014. gada 9. martā no plkst. 14:00 līdz 18:00 viesnīcas «Grand Palace Hotel» (Pils ielā 12, Rīgā) «Lobby» bārā notiks rotaslietu labdarības izstāde, kur varēs apskatīt un iegādāties rotaslietas, ko ar savām rokām darinājusi talantīgā māksliniece Anastasija Abakumova, kura pēc ilgstošas cīņas ar slimību aizgāja mūžībā šā gada 8. februārī. Anastasijai bija 29 gadi. Brīnišķīgus izstrādājumus no pērlītēm viņa sāka izgatavot pirms dažiem gadiem un jau bija ieguvusi ar rokām darinātu rotaslietu meistaru un cienītāju atzinību.

Personālizstāde bija Anastasijas sapnis. Dzīves pēdējā gadā, izejot smagu ārstēšanas kursu Krievijā, viņa līdz pēdējam brīdim cerēja atgriezties Rīgā un patstāvīgi noorganizēt savu darbu izstādi. Diemžēl uz savu debiju viņa nepaspēja. Cīņā ar vēzi šoreiz uzvarēja slimība.

Izstāde, ko organizēja Nastjas vīrs kopā ar viņas draugiem, ir ne tikai viņas sapņa piepildījums, bet arī demonstrē viņas talantīgo prasmi pa kripatiņai vien radīt skaistumu. Turklāt tā ir iespēja palīdzēt tiem, kuri patlaban turpina savu cīņu par dzīvību. Visi no rotaslietu pārdošanas iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Bērnu slimnīcas fondam (www.bsf.lv) – palīdzībaitiem, kuru cīņa par dzīvību vēl turpinās.

Izstādē būs apskatāmi gan tie darbi, kas jau atraduši savus īpašniekus, gan tie, kurus varēs iegādāties par norādīto minimālo cenu vai ziedojot jebkuru summu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu