Karro Katarā krīt, bet summā labāko divdesmitniekā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Sestdien vakarā Katarā tika aizvadīts jaunās sezonas pirmais posms pasaules čempionātā motokrosā MXGP un MX2 klasēs, kur uz starta izgāja arī trīs Latvijas braucēji.

MXGP klasē, ko iepriekš pazinām kā MX1, piedalījās divi latvieši - Augusts Justs un Matīss Karro. Pirmajā braucienā abi sportisti finišu nesasniedza - piektajā aplī izstājās Justs, bet apli vēlāk malā nobrauca arī Karro.

Otrajā braucienā Justs uz starta nemaz neizgāja, bet Karro to uzsāka ļoti veiksmīgi, startā aizbraucot kā līderis, bet turpinājumā sekoja kritiens, kas galarezultātā latvietim braucienā deva 15.vietu (summā 19.).

Par uzvarētāju posmā kļuva francūzis Gatjē Paulins, otro vietu ieņēma vācietis Maksimilians Nagls, bet trešais palika pērnā gada pasaules čempions Antonio Kairoli no Itālijas.

Tikmēr MX2 klasē Roberts Justs pirmajā braucienā finišēja 17.vietā, bet otrajā uzrādīja 22.rezultātu, posma kopvērtējumā ieņemot 20.vietu.

Par uzvarētāju MX2 klasē kļuva Džefrijs Herlings no Nīderlandes.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu