Laimē biļetes uz «Big Al & The Jokers» koncertu. Aiziet Ventspils un apkārtne! (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aprit gads kopš grupas «Big Al &The Jokers» dibināšanas, un šo notikumu grupa ir nolēmusi atzīmēt ar koncertu tūri pa Latvijas pilsētām. Piedalies konkursā un laimē biļetes uz grupas koncertu Ventspilī - seko «Apollo» lapai portālā «draugiem.lv», iesaki ziņu saviem draugiem un komentārā ieraksti, ar ko kopā dosies un koncertu. Šo piektdien, 7. martā Izlozēsim trīs uzvarētājus, kas savā īpašumā iegūs divas biļetes uz koncertu Ventspilī 14. martā.

Lai piedalītos biļešu izspēlē «draugiem.lv»- spied šeit!

Vairāk kā 10 gadus kolektīvu vienoja nosaukums «Keksi» , bet 2013. gadā mūziķi nolēma izmainīt grupas nosaukumu uz «Big Al &The Jokers» un turpināt savu ceļu jaunā radošā noskaņojumā un daudz labvēlīgākā mikroklimatā.

«Big Al &The Jokers» - tie ir deviņi atraktīvi mūziķi, viena no retajām Latvijas grupām, kas uzstājas tik lielā sastāvā ar pilnu pūtēju sekciju, padarot iespējamas sarežģītas labāko swing, rhythm’n’blues, rock’n’roll skaņdarbu interpretācijas.

Pie klavierēm - grupas mākslinieciskais vadītājs Romāns Vendiņš, bungas spēlē Villijs Strods, ģitāra - Juris Skrajāns, savukārt pie kontrabasa Pēteris Liepiņš. Pūtēju rindas nemainīgas - saksofonisti Eduards Raubiško, Zintis Žvarts, trompete - Sandris Skeranskis, trombons - Uldis Ziediņš. Koncertu īpašais viesis - Ieva Kerēvica.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu