Vairākums iedzīvotāju uzskata, ka policijas reidi uz ceļiem būtu jārīko biežāk (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zigurdszakis, CC BY-NC 2.0

Ceļu policija pēdējo dienu laikā ir rīkojusi vērienīgus reidus uz Latvijas ceļiem, vienas diennakts laikā pārbaudot vairāk nekā 13 tūkstošus autovadītāju. Absolūtais vairākums (83%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka Ceļu policijai reidi uz Latvijas ceļiem būtu jārīko biežāk. To atklāj pētījumu kompānijas TNS sadarbībā ar LNT raidījumu «900 sekundes» veiktais pētījums.

Viena desmitā daļa (11%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju neuzskata, ka Ceļu policijai reidi uz ceļiem būtu jārīko biežāk, tikmēr 6% iedzīvotāju nav norādījuši konkrētu atbildi uz šo jautājumu.

Gandrīz trešdaļa jeb 29% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka stacionāro fotoradaru uzstādīšana uz Latvijas ceļiem dos labākus rezultātus cīņā pret autovadītāju sēšanos pie stūres alkohola reibumā.

Tomēr lielākā daļa (66%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju pauž viedokli, ka stacionāro fotoradaru uzstādīšana uz Latvijas ceļiem nedos labākus rezultātus cīņā pret iereibušiem autovadītājiem, tikmēr 5% iedzīvotāju nav norādījuši konkrētu atbildi uz jautājumu.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu