JRT atceļ viesizrādes Krievijas teritorijā, paužot attieksmi par notiekošo Ukrainā (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Krievijas militārā agresija pret Ukrainu ir radījusi situāciju, kurā nevienam Latvijas pilsonim nav vairs iespējams ieņemt neitrālu pozīciju.

Krievijas okupācija Ukrainā ir tiešs apdraudējums ne tikai Latvijas drošībai, bet arī visām civilizētajā pasaulē pieņemtajām vērtībām. Krievijas boikots un starptautiskā izolācija ir vienīgais veids, kā katrs no mums ir spējīgs ietekmēt šo situāciju un vērst to par labu.

Jaunais Rīgas teātris atceļ šajā gadā paredzētās viesizrādes Krievijas teritorijā. Mēs atsaucam savu dalību Pēterburgas un Omskas teātra festivālos.

Alvis Hermanis tāpat atceļ savu piedalīšanos plānotajā Maskavas Lielā teātra iestudējumā. Aicinām visus Latvijas kultūras darbiniekus paust savu attieksmi ne tikai domās un vārdos, bet arī konkrētā rīcībā.

Vienīgais veids, kā mēs varam palīdzēt Krievijas sabiedrībai šajā brīdī, ir likt tai saprast, ka Putina agresīvais režīms viņu valsti novedīs pilnīgā starptautiskā izolācijā.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu