Foto: Smalkā atmosfērā apbalvo pašmāju stilīgākās personības (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Saliņš

3. martā, leģendārajā kinoteātrī «Splendid Palace» norisinājas jau devītā «Latvijas stila un modes balva» pasniegšanas ceremonija, kuras ietvaros tika noteiktas pašmāju stilīgākās personības un labākie modes industrijas profesionāļi 13 dažādās nominācijās. Šoreiz svinīgo pasākumu, kuru jau trešo reizi varēja vērot arī TV tiešraidē, vadīja Anna Rozīte un Armands Simsons. 

Šogad konkurence nominācijās bija patiešām sīva un līdz pat pēdējam brīdim uzvarētājus prognozēt bija tikpat kā neiespējami. Ne tikai balvu laureāti, bet arī to pasniedzēji bija patīkami pārsteigti.

Šogad balvu nominācijā «Stilīgākais aktieris» ieguva Artūrs Dīcis, par «Stilīgāko aktrisi» tika atzīta Ināra Slucka, kā «Stilīgāko dziesmu izpildītāju» apbalvoja Aiju Andrejevu, «Stilīgākais dziesmu izpildītājs» kategorijā balvu ieguva Markus Riva, «Stilīgākās TV dīvas» tituls tika piešķirts Gundegai Skudriņai, «Stilīgākā raidījumu vadītāja» nominācijā balvu ieguva Renārs Zeltiņš, savukārt «Stilīgākās mūzikas grupas» tituls tika piešķirts apvienībai «Instrumenti».

Tāpat ceremonijas ietvaros tika pasniegtas balvas aizvadītā gada labākajiem modes industrijas profesionāļiem. «Gada modes mākslinieks» titulu ieguva zīmola Amoralle dizainere Inese Ozola, savukārt kā «Gada debija modes jomā» tika apbalvota M-Couture dizainere Jūlija Sardikova.

Gundega Skudriņa: «Ik gadu Latvijā tiek apbalvoti labākie reklāmisti, uzņēmēji, mūziķi utt. Stila un modes balvas ceremonijā tiek suminātas centīgākās, uzņēmīgākās un radošākās personības modes industrijā. Veselīga konkurence un cīņas spars stimulē visas nozares attīstību, savukārt atzinība un pateicība pieaudzē spārnus sasniegt jaunus mērķus. Manuprāt, stils ir attieksmē, domās un darbos, un ir ļoti patīkami, ja tas tiek novērtēts.»

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu