Kāds laiks gaidāms šodien? (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Šodien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, diena paies bez nokrišņiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegtā informācija.

Pūtīs lēns austrumu puses vējš. Maksimālā gaisa temperatūra būs +3...+8 grādi.

Aģentūra BNS vēsta, ka Rīgā iespējama debesu skaidrošanās, gaiss sasils līdz +6 grādiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklona atzars, atmosfēras spiediens lēnām paaugstinās.

Latvijas Valsts ceļi informē, ka šorīt braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem vietām Kurzemē apgrūtina apledojuma veidošanās. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Ventspils virzienā apledojums veidojas posmā Talsi - Usma.

Uz reģionālajiem autoceļiem dažviet apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus Kuldīgas, Talsu un Ventspils apkārtnēs. Brauktuves slidenajos posmos apstrādā ar pret apledojuma materiāliem.

Uz grantētajiem autoceļiem saistībā ar pavasara šķīdoni turpina ieviest pagaidu masas ierobežojumus, lai pasargātu ceļus no priekšlaicīgas sagraušanas. Pārsvarā tiek ierobežota transportlīdzekļu pilnā masa (lielākoties 10 tonnas), uzstādot ceļa zīmes.

Īpašas atļaujas kravu izvešanai šķīdoņa laikā netiek izsniegtas. Šo satiksmes ierobežojumu ievērošanu pastiprināti kontrolē Latvijas Valsts ceļu nodaļas sadarbībā ar Valsts policiju.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu