Dziedātājs Kriss Brauns cieš no bipolārajiem traucējumiem (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Losandželosas tiesa likusi amerikāņu R&B dziedātājam Krisam Braunam vēl divus mēnešus aizvadīt rehabilitācijas klīnikā, vēsta izklaides ziņu vietne WENN.

Kā jau ziņots, Brauns tika tiesāts par uzbrukumu fotogrāfam Vašingtonā, pārkāpjot viņam iepriekš piemērotā pārbaudes laika nosacījumus. Viņam tika piespriesta trīs mēnešu piespiedu ārstēšanās rehabilitācijas klīnikā.

Piektdien tiesnesis viņam lika atgriezties rehabilitācijas centrā vēl uz diviem mēnešiem.

Klīnikā viņš izies dusmu menedžmenta kursu un ārstēsies no narkotiku atkarības.

Tiesas sēdē tika nolasīts rehabilitācijas centra atzinums, ka Brauns ciešot no bipolārajiem traucējumiem un posttraumatiskā stresa sindroma. «Pie Brauna kunga agresivitātes un fiziskajiem uzbrukumiem vainojami neārstēti garīgās veselības traucējumi, miega bads un mēģinājumi pašam ārstēties ar nepiemērotiem līdzekļiem,» uzskata psihiatri.

Tiesā viņam būs jāatgriežas 23.aprīlī. Braunam joprojām piemērots pārbaudes laiks par dziedātājas Rianas piekaušanu 2009.gadā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu