Putina padomnieks izvirza prasības Kijevai (222)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas prezidenta Vladimira Putina padomnieks Sergejs Glazevs jauno valdību Kijevā nodēvējis par noziedzniekiem un uzsvēris, ka tā ir neleģitīma vara, ar kuru Krievija negrasās nekādā veidā sadarboties, ziņo aģentūra «RIA Novosti».

«Tā ir neleģitīma vara, tā ir rusofobiska. Vairāki cilvēki, kas šobrīd Ukrainā ir pie varas, ir sagrābuši šo varu vardarbīgi un viņu vārdi figurē teroristisku organizāciju sarakstos. Tie ir noziedznieki,» aģentūrai teica Glazevs.

«Es nedomāju, ka ar noziedzniekiem iespējama jebkāda sadarbība, ja nu vienīgi apspriest tiesiskā stāvokļa atjaunošanu, likumiskuma atgriešanu un to saistību pildīšanu, ko Jaceņuks, Kļičko un Tjagniboks uzņēmās pēc apspriedes ar Eiropas Savienības ministriem. Ja viņi atgrieztos leģitīmā stāvoklī, tad ar viņiem vēl varētu apspriest likumiskās varas atjaunošanu,» piebilda Putina padomnieks.

«Taču, ja noziedzīgā vara saglabāsies, tad, es domāju, ka ukraiņu tauta ļoti ātri ar to tiks galā,» teica Glazevs.

Glazevs pauž, ka līdzšinējie Krievijas soļi attiecībā uz Ukrainu nav tikai Krievijas pilsoņu interešu aizsardzība, bet pirmām kārtam Ukrainas pilsoņu aizstāvība.

Komentāri (222)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu