Latgalē aiztur narkodīleri; atsavināta lielākā narkotiku partija pēdējo gadu laikā (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Februārī Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki no apgrozības izņēma trīs kilogramus metamfetamīna. Atsavināto narkotiku kopējā vērtība melnajā tirgū sasniedz aptuveni 45 000 eiro, informē VP pārstāve Anastasija Laizāne. 

Pateicoties policistu paveiktajam apjomīgajam darbam un rūpīgi saplānotajam operatīvo pasākumu kompleksam, Daugavpilī aizturēts 1970.gadā dzimis noziedzīgas grupas dalībnieks, pie kura atrasti un atsavināti 15 grami metamfetamīna.

Vīrietis ir nosacīti tiesāts par līdzīgu noziegumu saistībā ar narkotisku vielu nelikumīgu apriti, un viņam vēl nebija beidzies nosacītā soda termiņš. Neskatoties uz to, viņš turpināja nodarboties ar narkotiku nogādāšanu pilsētā un turpmāko tirdzniecību.

Pēc aizturēšanas, turpinot operatīvos pasākumus un kriminālprocesa izmeklēšanu, aizturētā dīlera dzīvesvietā veikta sankcionēta kratīšana, kur policisti konstatēja un atvasināja aptuveni trīs kilogramus metamfetamīna, kas bija fasēts dažādos daudzumos. Aizturētais pārdeva narkotikas citām personām, kuras savukārt izplatīja narkotikas jau mazākās devās patērētājiem.

Policijā informē, ka šī ir pēdējos gados lielākā narkotiku partija Latgales reģionā, kuru izdevies atsavināt.

Vīrietis apcietināts, un policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu. Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu līdz astoņiem gadiem.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu