8.marts Rīgas Centrāltirgū (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien, 8.martā, Rīgas Centrāltirgus visām apmeklētājām sarūpējis sirsnīgus un krāšņus pārsteigumus.

No plkst. 11.00 līdz 14.00 Nēģu laukumā notiks svētku koncerts un dāmas saņems krāšņus uzmanības apliecinājumus, taču sakņu paviljonā notiks franču konditoru meistardarbnīca, informēja RPAS «Rīgas Centrāltirgus» Mārketinga un komunikācijas daļa.

Sestdien no plkst. 11.00 līdz pat 14.00 mūziķi Ivo Grīsniņš-Grīslis, Mārtiņš Ruskis, Mārtiņš Jātnieks un Rihards Lībietis iepriecinās ikvienu apmeklētāju ar skaistām dziesmām, turklāt dāmas saņems krāšņus pārsteigumus.

Tajā pašā laikā sakņu paviljonā raidījuma «Garšīgi dzīvojam» virtuvē būs franču konditoru meistardarbnīca, kurā notiks D’Artanjana un trīs musketieru dzimtajā pusē - Gaskoņā (Francija) - dzimušā «Franču maiznīca» īpašnieka Bernāra Laranē un franču konditora Arno Dibuā paraugdemonstrējumi un padomi, kā arī pagatavoto gardumu degustācijas.

8.martā visi pasākumi būs bez maksas un ikviens ir laipni gaidīts pozitīvā un radošā atmosfērā iepirkties Rīgas Centrāltirgū, iegūt iedvesmu un patīkamas emocijas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu