Ivo Fomins svin dzimšanas dienu un dodas pavasara koncerttūrē (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svinot savu jubileju, Ivo Fomins ar grupu dodas koncertturnejā pa Latviju.

Koncertturnejā Ivo Fomins un grupa iepazīstinās klausītājus ar savu jaunāko koncertprogrammu «Putni bez spārniem», kuru veido Ivo pēdējā laika aktuālākās dziesmas, kā arī dziesmas no «Melnās Princeses» un dueta Fomins&Kleins laikiem.

Koncertu sēriju grupa sāka ar koncertu Talsos, un to turpinās ar koncertiem Līvānos, Kuldīgā, Saldū, Valmierā, Dobelē un Aizkrauklē.

Biļetes uz Ivo Fomina turnejas koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā, kā arī pasākumu norises vietās.

Koncertos Liepājas roka dziedātājs piedāvās pilnīgi savādāku skanēju savām labākajām dziesmām akustiskajā izpildījumā. Koncertprogrammā «Putni bez spārniem» romantisku un nepiespiestu atmosfēru radīs pieci mūziķi. Koncertos būs iespēja iepazīt mūziķa ikdienu, to, kā Ivo ārstē papagaili, pavada laiku ar savu suni un diviem kaķiem. Būs iespēja uzzināt kuriozas situācijas no mūziķu ikdienas, iepazīt Ivo personīgo skatījumu uz dzīvi, jo katra dziesma ir kā stāsts par kādu svarīgu dzīves notikumu, kur paralēles būs iespējams vilkt katram ar savu dzīvi.

Ivo Fomina akustiskā video versija dziesmai «Putni bez spārniem»

Ivo Fomina koncerttūre «Putni bez spārniem»:

13.03. – Līvānu kultūras centrs, 19:00

10.04. – Kuldīgas kultūras centrs, 19:00

17.04 – Saldus kultūras centrs, 19:00

19.04 – «Jauna saule»,Valmiera, 20:00

09.05. – Dobeles pilsētas kultūras nams, 19:00

16.05. – Aizkraukles pilsētas kultūras nams, 19:00

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu