Andele Mandele Sieviešu dienā aicina ielūkoties svešos drēbju skapjos (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. martā  izstāžu hallē «Ķīpsala» norisināsies vērienīgs Dāmu garderobju izpārdošanas pasākums  «ANDELE MANDELE GRAND“,  Pērļu Medību galvenā organizatore Līva Jaunozola sola, ka apmeklētājiem būs iespēja ielūkoties 750 tirgotāju  drēbju skapjos , un atrast tur savu „ pērli“ par ārkārtīgi vilinošām  cenām. 

Apmeklētāji, kurus pati organizatore dēvē par «pērļu medniekiem“, tiks laipni gaidīti no plkst. 11:00 – 17:00 , lai pilnībā nodotos andeles vērienam un pērļu medību azartam ! Rūpējoties par pasākuma dalībniekiem un tā apmeklētājiem, organizatori nodrošinās pēc iespējas ērtākus iepirkšanās apstākļus- pasākumam Ir rezervēta visa Ķīpsalas jaunā halle , par muzikālo noformējumu rūpēsies DJ Markus Riva, iepirkšanās enerģijas atjaunošanai būs zona, kur iemalkot kafiju, kādu atspirdzinošu dzērienu un uzkodas, pasākuma apmeklētājiem būs iespēja novietot virsdrēbes garderobē un novietot automašīnu pie halles bezmaksas.

Andele Mandele aizsākumi meklējami 2008. gadā. «Mēs pirmās, kas piedalījās Andelē bijām 20 sieviešu blice, un šis pasākums norisinājās ar pavisam citu auru un ideju. Tā bija iepirkšanās ballīte ar kokteiļiem un ārkārtīgi pozitīvu, draudzīgu atmosfēru un šo vispārējo noskaņojumu mēģinu uzturēt visos Andeles Mandeles pasākumos. Nekad nebiju domājusi, ka šis pasākums iegūs tādu popularitāti , pulcēs kopā dāmu tūkstošus un kļūs par neierastu kustību Latvijā.» klāsta ANDELE MANDELE idejas realizētāja Līva Jaunozola.

Šī būs ceturtā reize, kad ANDELE MANDELE notiek tik plašās telpās un, neticēsiet, bet šim pasākumam ir tendence augt! Pirmais GRAND pasākums norisinājās netālajā 2012. gada 15 spetembrī, pulcējot aptuveni 500 dalībnieces un tūkstošiem apmeklētāju. Andele Mandele norisinās 4 reizes gadā, taču tai papildus nākušas tādas andeles kā Andelemandele KIDS, kur jaunās māmiņas izpārdod mazuļu drēbes , pavasarī - Special&Cheap Andelemandele, kur visas cenas ir līdz 10 EUR, kā arī īpašās svētku andeles pirms izlaidumu/ kāzu laika un jaungada ballēm, kur dāmas tirgo tikai un vienīgi svētku drānas.

Kā katru reizi, pasākumā darbosies labdarbības stūrītis, kur neizpārdotās mantas varēs ziedot labdarības organizācijām, skolām un bērnunamiem.

Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā, Vecrīgā, Šķūņu ielā 15, katru dienu no plkst. 11:00 – 20:00, kā arī pasākumā uz vietas.

Ieejas biļešu cena no 11:00-15:00: 2 EUR, no plkst. 15:00-17:00: bezmaksas

Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bezmaksas

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu