Policija Jelgavā konfiscē iespaidīgu daudzumu cigarešu; četri aizturētie (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Trešdien Jelgavas tirgus teritorijā policistiem izdevies atsavināt lielu daudzumu nelegālās cigaretes, kā arī nelegālo alkoholu, informē Valsts policijas (VP) pārstāve Ieva Sietniece. 

Aizdomās par nelegālo akcizēto preču uzglabāšanu, kas paredzētas pārdošanai, VP Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) Jelgavas iecirkņa Kriminālpolicija sadarbībā ar VP ZRP Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļu, aizturējuši četras personas, kas agrāk bijušas tiesātas par līdzīgiem noziegumiem.

Izmeklēšanas laikā tika veiktas kratīšanas aizturēto dzīvesvietās. Kopā atsavinātas 25 040 cigaretes ar Baltkrievijas un Krievijas akcīzes markām. Atsavinātās cigaretes bijušas ar dažādiem nosaukumiem – «More», «BC», «Slim Eva Rose», «NZ», «Winston Blu» un citas. Cigaretes tirgus teritorijā bija paslēptas metāla konteineros. Papildus atrastajām cigaretēm, policisti atsavinājuši 17 litrus šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaku.

Visi četri aizturētie ievietoti īslaicīgā aizturēšanas izolatorā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu