Foto: Ar vienu un to pašu stāstu apmāna izpalīdzīgus cilvēkus (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Valsts policija

Policijai izdevies aizturēt vīrieti, kurš lētticīgiem cilvēkiem izmāna naudu, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Brīvdienās policija reģistrēja vēl vienu gadījumu, kad 1984.gadā dzimušais vīrietis uzdevās par kaimiņu un lūdza finansiālo palīdzību.

Krāpnieks no cietušajiem izmānīja naudu, izmantojot vienu un to pašu stāstu - viņu esot apturējuši Ceļu policijas darbinieki, bet, tā kā viņam neesot naudas, lai samaksātu par pārkāpumu, viņam nākas lūgt finansiālo palīdzību. Krāpnieks cietušajiem atstāja nederīgas pases kopiju ar «garantiju», ka noteikti atdos aizlienēto naudu.

Vīrietis jau iepriekš ir sodīts par līdzīgu gadījumu.

Ķengaraga iecirkņa darbiniekiem trešdien izdevās krāpnieku notvert. Aizturētais vīrietis savu vainu noziegumā atzina. Policija izsaka pateicību ikvienam, kas ziņoja par krāpnieka atrašanās vietu un atgādina, ka ir rūpīgi jāizvērtē situācija, kad ir vēlme sniegt finansiālu palīdzību svešiniekam.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu