«Lightning» aizmainījusi savu zvaigzni Senluī (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Tampabejas «Lightning» savu līderi, pazīstamo uzbrucēju Martēnu Senluī aizmainījusi uz Ņujorkas «Rangers», vēsta ESPN.

Par Senluī «Lightinig» komanda saņēmusi uzbrucēju Raienu Kelehenu. Zīmīgi, ka abi hokejisti iepriekš savās komandās pildīja kapteiņa pienākumus.

Tāpat «Lightning» tikusi pie otrās kārtas izvēles tiesībām šī gada draftā un pirmās kārtas izvēles 2015.gadā.

Jau iepriekš 38 gadus vecais Senluī izteica vēlmi tikt aizmainītam no «Lightning» komandas, kurā viņš spēlēja kopš 2000.gada. Savukārt 28 gadus vecais Kelehens nevarēja vienoties ar «Rangers» par ilgtermiņa līguma parakstīšanu.

Pirms tam Senluī pārstāvējis arī Kalgari «Flames». Uzbrucējs karjeras laikā 1041 spēlē guvis 369 vārtus un veicis 604 rezultatīvas piespēles.

Šosezon kanādiešu uzbrucējs 62 spēlēs guvis 29 vārtus un veicis 32 rezultatīvas piespēles.

Senluī 2004.gadā, kad līdz šim vienīgo reizi izcīnīja Stenlija kausu, tika atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju, bet 2004. un 2013.gadā viņš kļuva par sezonas rezultatīvāko spēlētāju.

Savukārt Kelehens visu savu NHL karjeru aizvadījis «Rangers» vienībā. Kopumā viņš pasaules spēcīgākajā hokeja līgā aizvadījis 450 spēles, kuru laikā izcēlies ar 132 vārtiem un 122 rezultatīvām piespēlēm.

Kelehens kopā ar ASV izlasi 2010.gada Vankūveras olimpiskajās spēlēs izcīnīja sudraba godalgu, kamēr Senluī Kanādas valstsvienības sastāvā tika pie zelta šī gada Soču Olimpiādē.

Šosezon Kelehens 45 mačos guvis 11 vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu