HK «Rīga» 1/8 finālā Zalcburgā sagrauj «Red Bull» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Rīga

Latvijas klubs «Rīga» trešajā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Harlamova kausa izcīņas Rietumu konferences astotdaļfināla sērijas mačā trešdien izbraukumā ar 9:1 (4:0, 3:1, 2:0) sakāva Austrijas vienību Zalcburgas «Red Bull».

Jau pirmajā periodā Latvijas komanda pamanījās izvirzīties vadībā ar 4:0, bet vadība tika nostiprināta dueļa turpinājumā.

«Rīgas» labā pa diviem vārtiem guva Linards Mazurs-Mago, Nikolajs Jeļisejevs un Rūdolfs Maslovskis, savukārt ar vārtiem izcēlās Oskars Batņa, Deivids Sarkanis un Artūrs Kuzmenkovs.

Līdz ar to rīdzinieki izvirzījušies sērijas vadībā ar 2-1, bet, iespējams, konferences astotdaļfināla pēdējā cīņa norisināsies jau ceturtdien turpat Zalcburgā. Piektais mačs nepieciešamības gadījumā svētdien notiks Piņķos.

Kā zināms, pirmajā mačā sestdien pārāki ar 3:0 bija «Rīga» hokejisti, bet dienu vēlāk «Red Bull» vienība revanšējās ar 3:2.

Regulārajā sezonā savstarpējās spēlēs abas komandas uzvaras dalīja uz pusēm - septembra beigās Latvijā mājinieki svinēja panākumu ar 2:1, bet janvārī «Red Bull» savā laukumā revanšējās ar 4:2.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu