«Oral-B» ievieš interaktīvu zobu birsti (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ToastyKen, CC BY-SA 2.0

Kompānija «Oral-B» nākusi klajā ar interaktīvu zobu birsti, kuru tā uzskata par neatņemamu nākotnes vannas istabas piederumu.

«Lietotājs vislielākajā mērā iesaistās, lai varētu izsekot orālās higiēnas paradumiem un palīdzēt uzlabot mutes veselību,» norāda koncerna «Procter&Gamble» pārstāvis Veins Randals.

Ierīce izmanto «Bluetooth 4.0» bezvadu tehnoloģiju, kas mobilajai aplikācijai nosūta informāciju par zobu tīrīšanai veltīto laiku un citiem paradumiem.

Sensori arī fiksē, vai lietotājs birsti pārāk stipri nespiež.

Viedtālruņu aplikācija tad sniedz padomus par mutes higiēnu. Rādījumus iespējams iegūt diagrammas formā, ko parādīt savam zobārstam.

«Oral-B» pavasarī interaktīvo zobu birsti sāks tirgot Vācijā, bet jūnijā - visā pasaulē, firma pagājušajā mēnesī paziņoja konferencē Barselonā.

«iPhone» viedtālruņu īpašniekiem aplikācija būs pieejama no maija, bet operētājsistēmas «Android» lietotājiem nāksies pagaidīt līdz jūnijam.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu