HTC iepazīstina ar jaunu augstas klases mazbudžeta viedtālruni «HTC Desire 310» (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: izensun, CC BY-NC-SA 2.0

HTC iepazīstina ar jauno mazbudžeta klases viedtālruni "HTC Desire 310", kas vienlaicīgi ir daudzfunkcionāls, izsmalcināta dizaina viedtālrunis ar jaudīgu četru kodolu procesoru, taču tajā pašā laikā tas būs pieejams par pieņemamu cenu, "Apollo" informē uzņēmums.

«Ikvienam ir nepieciešams tāds viedtālrunis, kas atbilst paša dzīvesstilam, neskatoties uz to, vai tas ir gada tālrunis vai mazbudžeta klases modelis,» norāda HTC korporācijas izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou). «Šis viedtālrunis apvieno sevī neticami ātru veiktspēju un labākās mazbudžeta klases tālruņa funkcijas, sniedzot iespējami labāko lietotāja pieredzi.»

Lepojoties ar savu 1.3 GHz četrkodolu procesoru, "HTC Desire 310" var stāties pretī jebkuram izaicinājumam, neskatoties uz viedtālruņa izmantošanas vēlmēm. "HTC Desire 310" kā savas pamatfunkcijas nodrošinās ātru un vieglu tā pārlūkošanu, grafikas kvalitāti, lai video skatīšanās vai spēļu spēlēšana būtu gluda un bez aizķeres, kā arī iespēju vienlaicīgi rīkoties ar vairākām aplikācijām.

Jau labi zināmā funkcija "HTC BlinkFeed", kas pirmo reizi bija pieejama "HTC One" modelī, dod iespēju pievienoties jau miljoniem citu HTC lietotāju, kas izmantojuši iespēju nekavēt savu iecienītāko ziņu vai sociālo mediju atjauninājumu pārskatīšanu viedtālruņa sākumekrānā. Jaunā "HTC Desire 310" 4,5 collu ekrānā ziņas vai citi atjauninājumi no "Twitter", "Facebook" un citiem sociālajiem medijiem būs atspoguļoti sīkākajās detaļās un bagātīgās krāsās, lai informācija būtu viegli uztverama, vienkārši paskatoties uz viedtālruni.

Funkcija «Lasīšana bezsaistē» (Offline reading) sniedz iespēju viedtālruņu lietotājiem ar ierobežotu datu plūsmas pārraidi skatīt izvēlētajos ziņu kanālos atlasītos rakstus esot bezsaistē. Lai tas būtu iespējams, esot tiešsaistē, piemēram, izmantojot WiFi, ir jāizvēlas līdz 120 rakstiem, pievienojot tos lasīšanas rindā, kur tie būs pieejami, lai lasītu vēlāk.

Ar "HTC Desire 310" visas fotogrāfijas un video var kļūt par dzīves skaistāko mirkļu atspoguļojumu profesionālā kvalitātē. Tā ir iespēja izvēlēties fotogrāfijas, kas uzņemtas ar "HTC Desire 310" profesionālo 5MP kameru, izvietot tās sev vēlamā secībā, pievienojot iecienītāko mūzikas celiņu un efektu, lai iegūtu iespaidīgu video, ar kuru var dalīties ar saviem draugiem un radiem, izmantojot sociālos tīklus.

Divas SIM kartes sniedz brīvību, divu telefonu vietā lietojot tikai vienu, atvieglojot vairāku mobilo profilu pārlūkošanu un atsevišķu darba un privātā tālruņa pārvaldību.

Jaunais viedtālrunis Baltijas tirgū pie mobilo sakaru operatoriem būs pieejams no 2014.gada aprīļa. Aptuvenā pārdošanas cena paredzēta 140.00 līdz 150.00 EUR. Viedtālrunis būs pieejams baltā, tumši zilā un oranži sarkanā krāsā.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu