Sestdien Siguldā atkal pulcēsies ledus trašu zvaigznes un karaļi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klāt sezonas noslēgums bobslejā, skeletonā un kamaniņu sportā – noslēguma sarīkojums šo sestdien, 8. martā Siguldas ledus trasē jau no 12.00.

Šī sezona mūsējiem bijusi sevišķi veiksmīga, nesen aizvadītajās Soču ziemas olimpiskajās spēlēs visas četras Latvijas godalgas ieguva tieši ledus trašu pārstāvi - bobslejisti, skeletonisti un kamaniņu sportisti. Visi mūsu laureāti, kā arī citi labākie šo sporta veidu pārstāvji piedalīsies arī sezonas noslēguma pasākumā.

Programma ļoti plaša – gan sacensības, gan paraugdemonstrējumi, tāpat braucieni ar vučko, taxi bobiem un ar lāpstām. Siguldas trasē arī plaša kultūras programma, muzicēs Ivo Fomins un «Muravejs & Mufins», visiem būs tā iespēja vaigā skatīt mūsu olimpiskos medaļniekus, apmeklēt īpašos sporta šo sporta veida stendus. Pasākuma laikā arī dažādi izklaides pasākumi bērniem.

Sestdien uz Siguldu no Rīgas pulksten 10.36 dosies arī speciāls vilciens - kamanu ekspresis.

Tiekamies Siguldā 8. martā, pulksten 12.00. Ieeja pasākumā visiem bez maksas.

Papildus informācija pa tālruni : 67517373

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu