Visu izskanējušo informāciju par Šūmaheru neapstiprina viņa ārsti (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Slavenais vācu autosportists Mihaels Šūmahers vēl joprojām atrodas mākslīgas komas atmodināšanas fāzē, pavēstījusi Šūmahera pārstāve Sabīne Kēma.

«Šūmahers vēl ir atmošanās fāzē. Situācija nav mainījusies. Visu iepriekš publicēto informāciju, kas tikusi publicēta, neapstiprina sportista ārstējošie ārsti,» piebildusi Kēma.

Pēdējā mēneša laikā medijos bieži parādījušās dažādas spekulācijas par sportista veselības stāvokli.

Informācija par plaušu karsoni netiek nedz apstiprināta, nedz noraidīta.

Divas nedēļas atpakaļ Mihaela draugs un bijušais komandas biedrs Felipe Masa stāstīja, ka «Mihaels viņam pat atbildējis, nedaudz kustinot lūpas.»

«Es viņam devu pozitīvu enerģiju. Mihaels ir ļoti spēcīga persona, un es ceru, ka viņš reiz atkal varēs baudīt dzīvi,» paudis Masa.

Jau iepriekš vēstīts, ka Šūmahers tika ievadīts mākslīgajā komā pēc 29.decembrī notikušā negadījuma Alpos, kur slēpjot cieta slavenais autosportists.

Viņa ģimene 30.janvārī paziņoja, ka tiek mazinātas nomierinošo zāļu devas, tādējādi pakāpeniski modinot Šūmaheru no komas.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu