Gulbja pretinieks Indianvelsas turnīra 2.kārtā būs portugālis (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis prestižo Indianvelsas «Masters 1000» sērijas turnīru uzsāks ar otrās kārtas maču pret Žuau Sousu no Portugāles.

Aizvadītajā turnīra pirmās kārtas spēlē piektdien ATP ranga 45.vietā esošais Sousa ar 6-4, 6-1 uzvarēja kazahu Aleksandru Ņedovjesovu, kurš pašlaik ir pasaules 79.rakete.

Sacensībās Gulbis izlikts ar 20.numuru, bet 32 izliktajiem tenisistiem pirmā kārta ir brīva. Šobrīd ATP pasaules rangā latvietis ieņem 22.vietu.

Gulbis un Sousa līdz šim savā karjerā nav tikušies.

Savukārt trešajā kārtā Gulbim jau trešo reizi mēneša laikā varētu nākties tikties ar bulgāru Grigoru Dimitrovu, kurš sacensībās izlikts ar 15.numuru.

Jau vēstīts, ka Gulbis Indianvelsā piedalīsies arī dubultspēļu sacensībās. Latvietis dubultspēļu turnīrā startēs vienā pārī ar Kanādas tenisa zvaigzni Milošu Raoniču, bet pirmajā kārtā viņu pretinieki būs serbu duets Novāks Džokovičs un Filips Krajnovičs.

Gulbis otro gadu pēc kārtas ļoti sekmīgi aizvadījis februāri un pagājušajā nedēļā pirmoreiz karjerā bija iekļuvis pasaules ranga labāko divdesmitniekā. Pērn latvieša sekmīgo spēļu sērija turpinājās arī Indianvelsā, kad viņš, pārvarot kvalifikāciju, aizkļuva līdz pat pamatturnīra ceturtajai kārtai, kurā piekāpās slavenajam spānim Rafaelam Nadalam. Līdz ar to šogad Gulbim jāaizstāv 106 pasaules ranga punkti.

Kā ziņots, no šajā sezonā pieciem aizvadītajiem turnīriem Gulbis vienā uzvarējis, bet vēl trijos piekāpies nākamajiem čempioniem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu