Triju automašīnu sadursmē Rīgā cieš divi cilvēki (1)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: darquati, CC BY-NC-SA 2.0

Triju automašīnu sadursmē Rīga piektdienas vakarā cietuši divi cilvēki, aģentūrai BNS pavēstīja Valsts policija.

Duntes un Laktas ielas krustojumā sadūrās 1973.gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna «Ford Focus», automašīna «Volkswagen Passat» un automašīna «Opel Astra», kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta «Opel Astra» pasažiere – 1963.gadā dzimusi sieviete, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Slimnīcā nonācis arī automašīnas «Ford Fokus» vadītājs.

Rīgā satiksmes negadījumos cietuši arī divi gājēji.

Salaspils ielā 1989.gadā dzimis autovadītājs uzbrauca 1929.gadā dzimušai gājējai, kura ar dažādām traumām ievietota slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Savukārt Maskavas ielā nenoskaidrots autovadītājs ceturtdienas vakarā uzbraucis 1963.gadā dzimušam vīrietim un aizbraucis no notikuma vietas. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki.

Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķerti 24 autovadītāji. Pagājušajā diennaktī sastādīti 309 protokoli par ātruma pārsniegšanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu