Gulbis pārvar otro kārtu, pretī atkal Dimitrovs (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latviešu labākais tenisists Ernests Gulbis aizvadītajā naktī sasniedza Indianvelsas «Masters 1000» turnīra trešo kārtu. 

Pasaules rangā 22. vietā esošais Gulbis ar 6-3 un 6-3 pieveica portugāļu tenisistu Žoau Sousu, kurš pasaules rangā ieņem 45. vietu.

Pirmajā setā Gulbis veica piecas netveramās serves, tikai reizi zaudēja izspēlē pie savas serves un reizi lauza pretinieku servi, ar ko bija pietiekami uzvarai.

Lai gan otrajā setā Sousa izrādīja nedaudz sīvāku pretestību, piektajā geimā latvietis vēlreiz lauza portugāļa servi un ar stabilām servēm noveda maču līdz loģiskam iznākumam, turklāt cīņas izskaņā trešo reizi mačā nobreikoja pretinieku. Cīņa ilga vien nedaudz vairāk par vienu stundu.

Turnīra pirmā kārta latvietim bija brīva, bet par otrās kārtas pārvarēšanu viņš ir nopelnījis 45 ATP ranga ieskaites punktus.

Indianvelsas turnīra trešajā kārtā Gulbis jau trešoreiz mēneša laikā spēkosies ar bulgāru Grigoru Dimitrovu, kurš otrajā kārtā ar 6-4 un 6-3 pieveica nīderlandieti Robinu Hāsi. Iepriekšējās divās tikšanās reizēs Gulbis un Dimitrovs uzvaras dalījuši uz pusēm.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu