Rīgas pašvaldībai atkārtotā izsolē neizdodas par 887 000 eiro pārdot skolas ēku Slāvu ielā (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Rīgas pašvaldībai otrajā izsolē nav izdevies par 887 000 eiro pārdot īpašumu Slāvu ielā, jo dalībai izsolē nebija pieteicies neviens dalībnieks, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domes Īpašuma departamentā.

Pašvaldība 28.februārī rīkoja otro izsoli, lai pārdotu 1913.gadā būvētu trīsstāvu skolas ēku 3021 kvadrātmetra platībā un zemesgabalu 4198 kvadrātmetru platībā Slāvu ielā 2 - Krasta rajonā, pie Slāvu tilta. Ēkas un zemesgabala Slāvu ielā 2 otrās izsoles sākumcena noteikta 887 000 eiro, izsoles solis - 10 000 eiro, taču izsolē neviens nav pieteicies.

Nekustamais īpašums atrodas publiskās apbūves teritorijā, kur zemesgabala primārā izmantošana ir tādu būvju būvniecība, kuras izmanto publiskiem, sabiedriskiem vai sociāliem nolūkiem un kas paredzētas valsts vai pašvaldības iestāžu, reliģijas, izglītības, kultūras, zinātnes, ārstniecības, sociālās aprūpes un rehabilitācijas un citu līdzīgu nekomerciāla rakstura iestāžu izvietošanai.

Pārdodamā ēka ir vietējās nozīmes arhitektūras piemineklis, un tā ir jāizmanto atbilstoši Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas norādījumiem. Šobrīd ēku izmanto pirmsskolas un pamatskolas izglītības iestāde, par ko līdz 2019.gada 28.jūlijam ir noslēgts nomas līgums, kas ir saistošs pircējam.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu