Karro: Mans mērķis joprojām ir Top 10 (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bavo Swijgers | Wilvo Forkrent KTM

«Šobrīd jāaptur šī neveiksmju ķēde,» pēc pasaules čempionāta otrā posma MXGP klasē saka motokrosists Matīss Karro.

PČ otrajā posmā Taizemē Karro pirmajā braucienā krita, bet otrajā uzrādīja 13.laiku, summā ieņemot 17.vietu.

«Trase patika, un sajūtas bija labas,» par pirmajiem iespaidiem stāsta Karro. «Lai arī sestdien bija ļoti karsti, treniņos uzrādīju labus laikus. Kvalifikācijā atkal padevās fantastisks starts, kas man ļāva vienu brīdi atrasties trešajā vietā. Nedaudz vēlāk atkritu uz piekto pozīciju, taču otrā apļa beigās motociklam nokrita sēdeklis. Zaudēju pāris vietas, bet tāpat turējos pirmajā astotniekā. Diemžēl brauciena vidū atkal neizturēja tehnika un man nācās izstāties,» braucēju citē viņa pārstāvis Mārtiņš Jankovskis.

«Svētdien pirmo braucienu sāku no 26.starta vietas, kas, protams, nav labi. Taču starts padevās labs un vairākas vietas atguvu, līdz pirmajā līkumā kāds no līderiem krita un paķēra mani līdzi. Kritiena rezultātā salocīju motociklu, tāpēc biju spiests braukt boksos. Kamēr motocikls tika kaut cik salabots, tika pazaudēts daudz laika, tāpēc nācās izstāties,» pirmā brauciena notikumus komentē Karro.

«Otrā brauciena starts man nepadevās, taču brauciena laikā aizcīnījos līdz 13.vietai. Lielais karstums šo braucienu padarīja par tīrāko izdzīvošanu. Beigās arī finišēju 13.pozīcijā, ar ko biju apmierināts.»

«Protams, mans mērķis joprojām ir Top 10, jo starti ir ļoti labi, kas noteikti ļauj cīnīties ar līderiem. Tikai šobrīd jāaptur šī neveiksmju ķēde,» piebilst braucējs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu