Slēpošanas leģenda Bjergena varētu startēt arī nākamajā Olimpiādē (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Slavenā norvēģu distanču slēpotāja Marita Bjergena parakstījusi jaunu līgumu ar sponsoru uz četriem gadiem un neizslēdz iespēju, ka būs redzama arī 2018. gada olimpiskajās spēlēs Phjončhanā.

«Šis nozīmē, ka paturēšu durvis atvērtas iespējai sacensties vēl četrus gadus. Es mīlu slēpošanu un neizslēdzu, ka mana motivācija varētu būt arī tik ilga,» teica Bjergena, sakot, ka turpinās trenēties vien tad, ja viņai būs simtprocentīga motivācija. «Neesmu teikusi, ka startēšu vēl četrus gadus, saku tikai, ka pastāv iespēja.»

33 gadus vecā Bjergena pagājušajā mēnesī Soču olimpiskajās spēlēs izcīnīja trīs zelta godalgas un kopā viņa kopš 2002. gada tikusi jau pie desmit olimpiskajām medaļām. Ar sešiem zeltiem norvēģiete dala titulētākās sportistes titulu ziemas olimpiskajās spēlēs.

Bjergena stāsta, ka viņai un viņas partnerim Fredam Berrem Lunnbergam pagaidām nav plānu radīt ģimenes pieaugumu. «Esmu priviliģēta, ka mans partneris man ļauj darīt to, ko vēlos.»

Šī Pasaules kausa sezona noslēgsies gaidāmajā nedēļas nogalē. Cīņā par Lielo kristāla globusu Bjergena pašlaik par 39 punktiem atpaliek no savas tautietes Terēzes Juhaugas.

Iepriekš Bjergena Pasaules kausu ieguvusi 2005., 2006. un 2012. gadā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu