Prezentēts jaunais «Jeep Cherokee» modelis (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: halidCan! (:, CC BY-SA 2.0

Marta sākumā starptautiskajā Ženēvas auto izstādē apvidus auto ražotājs «Jeep» prezentēs savu jauno modeli «Jeep Cherokee». Jaunais modelis var lepoties ar jaunu ārējo un iekšējo dizainu, deviņu pārnesumu automātisko ātrumkārbu un jaunākajām tehnoloģijām, informē SIA «Autobrava» pārstāve Linda Zaķe. 

Ražotāji apgalvo, ka jaunais «Jeep Cherokee» lieliski apliecina zīmola filozofiju un lozungu – «Brauc visur, izmēģini visu».

Pēc ražotāja vārdiem, dizaineri ir radījuši automobili, kas saglabā jaudīgu un masīvu visiem «Jeep Cherokee» raksturīgo izskatu, taču vienlaicīgi automobilis ir padarīts aerodinamisks. Atkarībā no komplektācijas automobiļa diski var būs 17 vai 18 collu plati.

Jaunā «Jeep Cherokee» pircēji varēs izvēlēties vienu no trim automobiļa komplektācijām – «Longitude», «Limited» vai «Trailhawk». Automobilis tiek komplektēts ar 2 litru darba tilpuma «Multijet II» 170 zirgspēku turbodīzeļdzinēju un šajā segmentā pirmo deviņu pārnesumu automātisko ātrumkārbu.

Būs arī iespēja izvēlēties 140 zirgspēku 2 litru darba tilpuma dzinēja versiju ar sešu pārnesumu automātisko ātrumkārbu. Benzīndzinēju cienītāji varēs izvēlēties «Jeep Cherokee» ar 3,2 litru darba tilpuma dzinēju, kas tiek komplektēts ar deviņu pārnesumu automātisko ātrumkārbu.

Veidojot jauno «Cherokee» modeli, viens no galvenajiem uzdevumiem bija nodrošināt maksimālu vadītāja un pasažieru drošību. Automobilī it vairāk nekā 70 drošības funkcijas, to vidū arī tradicionālās – septiņi gaisa spilveni, ABS bremzes, kā arī inovatīvas sistēmas – attāluma līdz tuvākajam automobilim noteikšanas sistēma, auto novietošanas funkcija, kā arī funkcija, kas palīdz saglabāt stabilu stāvokli vai pārkārtoties braukšanas joslā.

Jaunajā «Cherokee» tiek piedāvāts arī jauns informatīvo izklaižu saturs, ko nodrošina ar balsi vadāmā «UConnect» sistēma ar 8,4 collu skārienjūtīgo ekrānu un satelīta navigācijas sistēmu, kā arī septiņu collu instrumentu panelis. To ikviens var uzstādīt atbilstoši savām vajadzībām un skatīt vēlamo informāciju par automobili.

Latvijā jauno «Jeep Cherokee» pilnvarotā «Jeep» pārstāvja Latvijā SIA «Autobrava» salonos varēs pasūtīt no maija. Gaidāms, ka tā cena būs no 38 tūkstošiem eiro.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu