Rudņevs paliek bez partnera uzbrukuma duetā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Senegāliešu uzbrucējs Mame Birams Diufs pleca traumas dēļ varētu izlaist atlikušo sezonas daļu, šodien pavēstīja Vācijas bundeslīgas klubs «Hannover 96», kurā spēlē arī Latvijas futbolists Artjoms Rudņevs.

Traumu Diufs guva sestdien notikušajā spēlē, kurā Hannoveres komanda, pateicoties Rudņeva gūtajiem vārtiem, cīnījās neizšķirti 1:1 ar spēcīgo Leverkūzenes «Bayer 04». Tagad zināms, ka senegālietim būs nepieciešama operācija.

«Viņš nespēlēs vairākas nedēļas. Mums jārēķinās, ka viņš šajā sezonā varētu neatgriezties laukumā,» teikts Hannoveres kluba paziņojumā.

26 gadus vecā Diufa līgums noslēdzas pēc šīs sezonas, bet pats futbolists jau pirms mēneša izteicās, ka vēlas pagarināt vienošanos. Arī kluba sporta direktors Martins Kinds šodien laikrakstam «Neuen Presse» uzsvēris, ka klubs neplāno savu nākotni bez senegālieša.

Diufam šīs sezonas pirmā puse nebija pārāk veiksmīga, bet pēc ziemas pārtraukuma viņam izdevās atgūt savu rezultativitāti, izsakoties, ka labi saprotas ar Rudņevu, kurš šobrīd tiek īrēts no cita Vācijas bundeslīgas kluba «Hamburger SV».

Šajā sezonā Diufs izcēlās ar astoņiem precīziem sitieniem, bet Rudņevs pret «Bayer 04» guva savus trešos vārtus. Visas reizes viņš precīzi sitis, pārstāvot «Hannover 96» krāsas.

Savas karjeras laikā Diufs piecas spēles aizvadījis arī «Manchester United» komandā, bet Senegālas izlasē laukumā devies 15 mačos.

Vācijas bundeslīgas kopvērtējumā «Hannover 96» ar 24 spēlēs izcīnītiem 26 punktiem ieņem 12. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu