Burrito ar vistu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jautrās meksikāņu noskaņās tirdzniecības centrā «Domina Shopping» tika atklāts jauna koncepta meksikāņu restorāns «Tex-Mex Republic». Viens no jaunā restorāna ēdienkartes autoriem ir «Mūsdienu Latvijas garša» finālists Artūrs Freibergs, kurš piedāvā gardu meksikas ēdienu receptes ar vistu.

Burrito ar vistu

Nepieciešams:

  • Kviešu tortilla
  • Sīpoli
  • Čilli pipars
  • Tomāti
  • Ananāsi
  • Paprika
  • Vistas fileja
  • Skābais krējums
  • Pico de Galo mērce
  • Pupiņas
  • Salātu lapas
  • Avokado salsa

Pagatavošana:

Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu. Pēc tam uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu