Honkongā pamanās sadauzīt jauno un reto «Lamborghini» 50. jubilejas modeli (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tas negadās bieži, bet Honkongā kādam vadītājam izdevies sadauzīt vienu no kopumā simts saražotajiem «Lamborghini Aventador LP720-4 50th Anniversario» jubilejas modeļiem, kas veltīts uzņēmuma 50 pastāvēšanas gadadienai, ziņo «Carscoops.com».

Atsaucoties uz Honkongas laikrakstu «Daily News», portāls raksta, ka satiksmes negadījums ar reto automašīnu noticis testa brauciena laikā. Pilnīgi jaunā spēkrata pasažiera sēdeklis pat vēl joprojām bijis klāts ar rūpnīcas polietilēna pārvalku.

Negadījumā cieta automašīnas priekšējais stikls, kreisais spārns un kreisais ritenis. Avārijas iemesls varētu būt slidenais ceļš, jo testa brauciena laikā bija sācis līt lietus. Testa braucējs nespēja savaldīt savu braucamo un ieskrēja klintī, kura norobežo vienu no ceļa malām.

Spēkrata vērtība Honkongā varētu sasniegt pat 800 000 ASV dolāru (576 000 eiro) vērtību. Kamēr automašīna ir aprīkota ar tipisko «Aventador» 6,5 litru V-12 dzinēju, jubilejas modelis, pateicoties īpašajai aerodinamikai, spēj palielināt jaudu par 19 zirgspēkiem. Tas kopumā spēj sasniegt 720 zirgspēku jaudu.

Pievienotajā video var apskatīt ASV, Lasvegasā pamanītu jubilejas auto kopiju, kas tika sadauzīta Honkongā.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu