Vācijas policija pieķer trīs gadus vecu meiteni vadām motociklu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: carolinehornet, CC BY-SA 2.0

Vācijas policija nedēļas nogalē pieķērusi kādu trīs gadus vecu meiteni, kas braukusi uz motocikla, kas var sasniegt ātrumu līdz 70 kilometriem stundā, ziņo Vācijas mediji.

«Meitenei nebija nepieciešamās autovadītāja apliecības un motocikls nebija piemērots, lai ar to brauktu pa ielu,» bija teikts pirmdien izplatītajā policijas ziņojumā. «Par šādiem pārkāpumiem ierasti tiek pieķerti pusaudži vai pieaugušie, taču ne trīs gadus veci bērni,» notikušo komentēja policijas pārstāvis.

Notikuma vietā likumsargi pamanīja arī 22 gadus veco meitenītes tēvu, kurš viņu instruēja, kā vadīt mazo dīzeļa dzinēja motociklu. Policija konfiscēja šo «mini motociklu» un tēvam par šo rīcību nāksies atbildēt likuma priekšā.

Policija skaidroja, ka, lai gan tas ir ļoti maza izmēra motocikls, tas tomēr spēj attīstīt ātrumu līdz pat 70 kilometriem stundā. Viņi sacīja, ka tas bija «dzīvībai bīstams brauciens.»

«Tēvs nesaprata, ka pastāvēja tiešām nopietna negadījuma sekas, kas varētu izraisīties, ja meitenīte piepeši būtu palielinājusi ātrumu,» piebilda policisti.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu