Foto: Kā Latvijas smalkie ļaudis smalkas kleitas lūkojās (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dmitrijs Mokejevs

Sieviešu dienas priekšvakarā, viesnīcā «Grand Palace Hotel», modes dizainere Kristine Deimone ar vērienīgu šovu prezentēja jau otro grezno vakarkleitu kolekciju. 

Vakarkleitu kolekciju varat apskatīt šeit

Jauno kleitu prezentāciju bija ieradušās novērtēt sabiedrībā zināmas modes dāmas Elīna Ivaglo, Viola Abramova-Mailīte ar vīru, Kristīne Lindenblate Ieva Adamss un Elita Drāke, popdīva Adelly, restorāna «Dārzs» īpašniece Santa Kola, Berlīnē dzīvojošā latviešu dziedātāja Diana Moon, PR speciāliste un modes eksperte Una Ulme LNT raidījuma «Dzintara dziesmas» vadītājs Roberts Ošiņš ar sievu, nakts kluba «Ed Hardy» īpašnieks Artūrs Čikulis, kā arī Latvijas modes zīmolu veikala «Katana Boutique & Showroom» īpašniece un modes dizainere Ieva Katana un interneta veikala «Creative Latvia» vadītāja Līga Bizune, kā arī blogeri, modes žurnālu redaktori un stilisti, cienājoties ar ekskluzīvo šampanieti «Piper - Heidsieck» no elegantām sarkanām glāzēm.

Pasākuma telpas noformējums un skates režija tika veidota, lai izceltu vakartērpu greznumu un izsmalcinātību –skates norises vieta bija rotāta ar ekskluzīvā interjera priekšmetu salona «SHISHI» dekorācijām, savukārt tērpi papildināti ar tikko «Riga Fashion Week» demonstrētā juvelierizstrādājumu zīmola «GLAM DECO» rotaslietām. Šovu ar vijoles spēli atklāja mūziķe Katy Tindemark, tērpusies ļoti sievišķīgā sarkanā kleitā, savukārt dziedātāja Māra Katarska viesiem dāvināja izjustu dziedājumu. Modes skatē modeļu lomās bija piesaistītas Latvijā atpazīstamas sievietes – skaistumkonkursu dalībnieces un organizatores Liene Skulme un Natālija Tumseviča, dziedātājas Laura Raila, Lingita Lina Bopulu, Māra Katarska un Jekaterina Tindemarka, modes blogere Alīna Kellere, modes žurnāliste Katerina Korss, titula «Mis Rēzekne“ ieguvēja Santa Seržante, šarmantā tumšādainā modele Elīna Gavare Sande un modeles Maija Šķestere un Santa Dreimane. Skates laikā viesi tika pārsteigti ar dekoratīvo sunīšu iesaistīšanu un papildus elementu izmantošanu – diadēmas, kroņi un mežģīnu sejas maskas, tā papildus uzsverot šo tērpu valkātajas sievišķīgumu.

Pati dizainere Kristīne Deimon ir sajūsmā par šovu: «Esmu pateicīga atbalstītājiem, īpaši viesnīcai «Grand Palace Hotel», kuru telpās varējām realizēt šo grezno skati!»

Pēc skates viesi pulcējās viesnīcas «Grand Palace Hotel» bārā SUITE, kas jau iecienīts ar savām smalkajām ballītēm un īpaši izmeklētajiem viesiem. Par muzikālo noskaņu rūpējās šarmantais dīdžejs Markus Riva, savukārt vakara gaitā par īpašu cenu varēja turpināt baudīt šampanieti «Piper - Heidsieck».

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu