Foto: Vakarkleitas, kurās doties uz «Jauno vilni» (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dmitrijs Mokejevs

Sieviešu dienas priekšvakarā, viesnīcā «Grand Palace Hotel», modes dizainere Kristine Deimone ar vērienīgu šovu prezentēja jau otro grezno vakarkleitu kolekciju. 

Dizainere stāsta, ka ideja par vakarkleitu radīšana aizsākās jau 2012.gadā, kad, vēloties apmeklēt ikgadējo pasākumu «Jaunais Vilnis» pasakainā kleitā, neizdevās Rīgā atrast atbilstošu piedāvājumu, un līdz ar to tika pieņemts radīt savu kolekciju.

«Pēc dabas esmu māksliniecisks cilvēks, un idejas un izdoma kolekcijai man netrūka! Kleitu kolekcijas pamatā ir mežģīnes - tās demonstrē erotiku un sievišķību, savukārt zīda audumi – kleitas valkātājas trauslumu,» saka dizainere.

«Ne katra sieviete var nēsāt manus tērpus – personībai jāpiemīt uzdrīkstēšanās spējai un pārliecībai par sevi, jo kleitas ir izaicinošas. Esmu sadarbojusies ar dziedātājām Lingitu Linu Bopulu, Sabīni Berezinu, Samantu Tīnu, Lieni Greifāni (LieneCandy) un Jekaterinu Tindemark, kā arī modes dāmām Lieni Skulmi un Diānu Kubosovu. Tērpus pagaidām var iegādāties, tikai personīgi vēršoties pie manis, sociālajā tīklā «Facebook».»

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu