Babkina debitē Orenburgā ar uzvaru Eirolīgas 1/8 finālā pār Tamani (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu basketboliste Elīna Babkina šodien debitēja Krievijas komandā Orenburgas «Nadežda», kas FIBA Eirolīgas astotdaļfināla spēlē ar 52:48 (13:6, 17:12, 17:13, 5:17) savā laukumā uzvarēja Zanes Tamanes pārstāvēto Polijas čempionvienību Krakovas «Wisla Can-Pack».

Līdz ar to sērijā līdz divām uzvarām rezultāts kļuvis 1-0 Orenburgas kluba labā.

Babkina laukumā pavadīja 14 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā metienus pa grozu neveica, punktus negūstot. Latviete iekrāja trīs atlēkušās bumbas, vienu rezultatīvu piespēli un vienu kļūdu, kā arī divas piezīmes.

Tikmēr Tamane šīsdienas mačā 18 nospēlēto minūšu laikā guva četrus punktus, raidot grozā vienu no sešiem divpunktu metieniem un abus soda metienus. Viņas kontā arī trīs pārtvertas bumbas, divas bumbas zem groziem, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, divas piezīmes un četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Abu komandu atbildes cīņa piektdien notiks Krakovā.

Šīs sezonas pirmo pusi Babkina pavadīja bez kluba, bet decembra beigās viņa pievienojās Horvātijas čempionvienībai «Novi Zagreb», bet uz «Nadežda» komandu, kuru vada Latvijas sieviešu izlases bijušais galvenais treneris Džordžs Dikeulakos, viņa pārcēlās marta sākumā.

Septiņu astotdaļfināla pāru uzvarētāji kvalificēsies finālsacensībām ar astoņu komandu līdzdalību, kas risināsies no 7. līdz 13. aprīlim Jekaterinburgā. Šim turnīra posmam pēc apakšgrupu turnīra automātiski kvalificējusies Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Krievijas čempionvienība un finālturnīra rīkotāja Jekaterinburgas UGMK.

Finālsacensības Jekaterinburgā norisinājās arī pagājušajā sezonā, kad tajās triumfēja mājinieces UMGK.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu