Koncerts dzīvnieku patversmes atbalstam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

4. aprīlī plkst. 19:00 Daugavpils novada Kultūras centrā (Daugavpilī, Dobeles ielā 30) notiks labdarības koncerts «Tu esi mans draugs». Koncerta mērķis ir atbalstīt Daugavpils dzīvnieku patversmi un palīdzēt atrast jaunas mājas tās iemītniekiem.

Aicinājumam palīdzēt ir atsaukušies populāri skatuves māksliniekino Daugavpils, Daugavpils novada, Ilūkstes, Aglonas un Jēkabpils. Pasākumā piedalīsies Daugavpils novada kultūras centra tautas deju ansamblis «Līksme», grupas «Dabasu Durovys», «Patrioti.lg», «A2», «Zenīts», kā arī solisti Juris Ostrovskis, Andis Ķīsis, Ēriks Gruzniņš, Artūrs Uškāns un romantiskais duets Kristīne un Alvis. Koncertu vadīs atraktīvais un šarmantais Dainis Platacis.

Atbalstīsim dzīvnieku patversmi, kurā strādā neliela, taču cītīga komanda, kas patiesi mīl četrkājainos draugus. Atrast jaunu saimnieku kaķim vai sunim ir ļoti grūti, jo daudzi cilvēki neuzdrošinās apmeklēt dzīvnieku patversmi mītu un stereotipu dēļ. Visi koncerta laikā savāktie ziedojumi tiks novirzīti dzīvnieku barības un medikamentu iegādei, kā arī patversmes iemītnieku dzīves apstākļu uzlabošanai.

Daugavpils dzīvnieku patversmes vadītājaOksana Bondare stāsta: «Mēs nespējam palikt vienaldzīgi pret izmisuša dzīvnieka skatienu. Visbiežāk mūsu mazie draugi nokļūst nelaimē tieši cilvēku vainas vai nolaidības dēļ, un arī palīdzēt viņiem spēj tikai cilvēks, tāpēc būsim līdzjūtīgi un iesaistīsimies – izglābtā dzīvnieciņa uzticība ir neizmērojama!»

Palīdzēt var ne tikai ziedojot naudu, bet arī atnesot dzīvnieku barību, segas, palagus, dvieļus, dažādas rotaļlietas un citas dzīvniekiem noderīgas lietas. Pirms koncerta šīs lietas būs iespējams nodot patversmes darbiniekiem!

Neesi vienaldzīgs – varbūt tieši Tu esi viņu vienīgā cerība!

Ieeja koncertā – par ziedojumiem!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu