Kas ir Agneses Zeltiņas mīļotais? (180)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Smalkajās aprindās jau labu laiku baumojot, ka aktrisei Agnesei Zeltiņai, pēc šķiršanās ar itāļu draugu,  izveidojušās jaunas attiecības Latvijā, raksta žurnāls «Kas Jauns».

Agnese Zeltiņa jau ilgāku laiku sabiedriskus pasākumus apmeklē diplomāta Rūdolfa Brēmaņa sabiedrībā. Rūdolfs Brēmanis savulaik bijis Ārlietu ministrijas politiskais un attīstības padomnieks Afganistānā, tad vairākus gadus strādājis Latvijas vēstniecībā Vašingtonā, ASV, patlaban Brēmanis ir Ārlietu ministrijas Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļas vadītājs, raksta «Kas Jauns», raksturojot Brēmani kā inteliģentu vīrieti ar daudzpusīgām interesēm.

Dž. Dž. Džilindžera jauniestudējumā «Milēdija» galvenās varones loma atvēlēta Agnesei Zeltiņai. Pirmizrāde notika pagājušajā piektdienā, pēc izrādes aktieri un izrādes veidotāji šo notikumu atzīmēja ar svinībām. Starp sveicējiem ballītē bija arī Agneses mīļotais vīrietis Rūdolfs Brēmanis, raksta «Kas Jauns».

Jau rakstījām, ka aktrise, modele un nu jau dizainere Agnese Zeltiņa kādu laiku ir atgriezusies Latvijā. Turklāt, pēc 15 gadu pārtraukuma Zeltiņa atkal atgriezusies uz Dailes teātra skatuves, spēlējot lomu Dž.Dž.Džilindžera iestudētajā izrādē «Milēdija». Papildus tam viņa pievērsusies rotu darināšanai, izveidojot savu rotu zīmolu «SoulStouneS by Agnese Zeltina».

Komentāri (180)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu