Marinēts siers (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edsel L, CC BY-SA 2.0

Nepieciešams:

400g siera (Holandes, Krievijas)
200 ml olīveļļas
rozmarīns
vīna etiķis
pipari
3 daiviņas ķiploka

Pagatavošana:

Sieru sagriež gabaliņos. Eļļai pieliek caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku, vīna etiķi, rozmarīnu un piparus.

Eļļu pārlej sieram, nogatavina pāris dienas. Pasniedz kā uzkodu ar siltu vai grauzdētu maizi.

Šādi var sagatavot citu šķirņu sierus, piemēram, kazas sieru.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu