Sākusies pieteikšanās SEB MTB velomaratonam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Igo Japiņa sporta aģentūra atklājusi reģistrāciju Latvijas lielākajam un tautā populārākajam riteņbraukšanas sacensību seriālam – SEB MTB maratonam. 1. seriāla posms no Cēsīm uz Valmieru norisināsies 27. aprīlī.

Arī šogad pasākuma galvenais atbalstītājs SEB banka piedāvā īpašu akciju. Piesakoties visai sezonai līdz 20. aprīlim, SEB Dzīvības apdrošināšanas klienti, kuri veido uzkrājumu ar dzīvības apdrošināšanu, saņems 50% atlaidi.

SEB MTB maratons šogad norisināsies jau 13. sezonu. Laika gaitā tas kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem sporta notikumiem Latvijā. Ja pirmsākumos SEB MTB maratonā piedalījās vairāki simti dalībnieki, tad pērn uz starta vidēji vienā posmā stājās jau teju 2500 riteņbraucēji ne tikai no Latvijas, bet arī Igaunijas, Lietuvas, Somijas un Baltkrievijas.

Šogad sacensību seriālā paredzēts aizvadīt septiņus posmus, no kuriem Siguldā notiekošais maratons iekļauts Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības (UCI) kalendārā un saņēmis UCI kategoriju.

SEB MTB maratona kalendārs:

  • 1. posms: 27.04.2014. Cēsis – Valmiera
  • 2. posms: 11.05.2014. Smiltene (Latvijas čempionāts XCM)
  • 3. posms: 15.06.2014. Vietalva
  • 4. posms: 06.07.2014. Sigulda (UCI kategorija)
  • 5. posms: 27.07.2014. Kuldīga
  • 6. posms: 10.08.2014. Cēsis
  • 7. posms: 28.09.2014. Tukums

Ikviens riteņbraukšanas cienītājs aicināts izmēģināt spēkus kādā no trijām distancēm – Skandi motors (60 – 75 km), Virši – A (40 – 50 km), Mammadaba veselības braucienā (25 – 40 km). Tikmēr paši mazākie riteņbraucēji tiks aicināti piedalīties bērnu braucienos (400 – 1000 m).

Skandi Motors distance šogad būs izveidota šķēršļotā apvidū. Tajā iekļauti daudz un dažādi nobraucieni, kāpumi, šauras taciņas, ūdens šķēršļi un citi pārbaudījumi. Šī distance paredzēta dalībniekiem, kuri trenējās vairākas reizes nedēļā, kā arī tiem, kas sevi apliecinājuši Virši – A braucienā iepriekšējos gados. Virši – A distance vispiemērotākā būs aktīvās atpūtas cienītājiem, kuri riteņbraukšanu uztver kā hobiju un aktīvās atpūtas pavadīšanu. Šeit trases būs nedaudz īsākas un tehniski vieglākas, tomēr netrūks interesantu un aizraujošu pārbaudījumu. Tiem, kuri vēlas nesteidzīgi

izbaudīt dabu un pavadīt dienu aktīvā atpūtā, aicināti piedalīties Mammadaba veselības braucienā bez laika kontroles.

Lielu popularitāti SEB MTB maratonā ieguvusi komandu cīņas Skandi Motors un Virši – A distancēs. Pagājušajā gadā abos braucienos kopumā startēja vairāk nekā 170 komandas, kuras veidoja uzņēmumi, draugi, domubiedri un pašvaldības.

Otrdien portālā velo.lv, kā arī veikalā MySport un sešās Latvijas pilsētās (Kuldīgā, Tukumā, Smiltenē, Valmierā, Cēsīs un Siguldā) sākusies pieteikšanās populārajam sacensību seriālam. Iepriekšējā reģistrācija norisināsies divās kārtās. Pirmā reģistrācijas kārta noslēgsies nedēļu pirms konkrētā posma, bet otrā kārta beigsies sacensību nedēļas trešdienā.

Īpaši padomāts par tiem dalībniekiem, kuri pieteiksies uz visiem SEB MTB maratona posmiem. SEB Dzīvības apdrošināšanas esošie un jaunie klienti, kuri veido uzkrājumu ar dzīvības apdrošināšanu, saņems 50 procentu atlaidi, piesakoties portālā velo.lv. Jāņem vērā, ka atlaide attieksies tikai uz konkrēto klientu. Velo.lv sadaļā -pieteikties sacensībām - būs atrodama visa informācija par to, kā saņemt atlaidi.

Pārējiem dalībniekiem, kuri pieteiksies visiem septiņiem posmiem līdz 20. aprīlim, būs iespēja saņemt 20% atlaidi.

Nolikums un cita plašāka informācija par SEB MTB maratonu atrodama portālā www.velo.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu