Eklstons: Fani vēlas redzēt Fetela neveiksmes trasē (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Līdzjutēji vēlas redzēt Pirmās formulas (F-1) čempiona Sebastjana Fetela neveiksmes trasē, lai sacensībās atgrieztos intriga, atzinis seriāla vadītājs Bērnijs Eklstons.

26 gadus vecais «Red Bull» komandu pārstāvošais pilots aizvadītajā sezonā uzvarēja 13 no 19 sacīkstēm, vairākus posmus pirms sezonas beigām nodrošinot sev ceturto čempiona titulu. Tomēr lielisko sasniegumu dēļ vācietim sacensību laikā regulāri nācās dzirdēt fanu ūjināšanu.

«Daudzi cilvēki vēlas redzēt Fetela neveiksmes trasē, jo tas radītu lielāku intrigu cīņā par F-1 čempiona titulu,» skaidroja Eklstons.

Tāpat sacensību organizatori gada sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka aizvadītās sezonas sacensības pie televizora ekrāna noraudzījās par 50 miljoniem mazāks skatītāju skaits nekā 2012. gada sezonā, saistot kritumu ar intrigas zudumu čempionātā.

Kā zināms, intereses palielināšanai F-1 vadība klajā nākusi ar vairākiem jaunievedumiem, iezīmējot lielākās tehnisko noteikumu reformas čempionāta vēsturē. Pagaidām «Red Bull» komanda šīm izmaiņām nav spējusi pielāgoties, un vairāki tās pārstāvji jau izteikušies, ka būs priecīgi, ja tās pilotiem pirmajos posmos izdosies izcīnīt kaut pāris punktu.

Jaunā F-1 sezona sāksies jau šajā svētdienā ar posmu Austrālijā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu