Festivāla «Nāc līdzās!» reģionālais koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

27.martā plkst.14.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies XVIII Integratīvā mākslas festivāla bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām «Nāc līdzās!» Vidzemes reģiona koncerts – konkurss.

Pasākuma laikā dalībnieki atklās savus talantus, dziedot, dejojot, lasot dzeju, rādot teatrālus uzvedumus un citus skatuves mākslas žanru priekšnesumus. Turklāt no 24 līdz 27.martam Valmieras Kultūras centrā būs apskatāma festivāla dalībnieku konkursā iesniegto tēlotājmākslas vai lietišķās mākslas darbu izstāde.

Reģionālie konkursi notiek Valmierā, Kuldīgā, Daugavpilī un Jelgavā. Festivāla «Nāc līdzās!» noslēgumā 15.aprīlī plkst.12.00 Rīgas Stradiņa Universitātes aulā paredzēts lielkoncerts, kurā piedalīsies reģionālo konkursu uzvarētāji. Noslēguma pasākumā Rīgā tiks nosaukti tie 12 laureāti, kuriem būs iespēja uzstāties Ziemassvētku koncertā «Nāc līdzās!» kopā ar Latvijas labākajiem skatuves māksliniekiem.

Festivālu organizē un vada Fonds Nāc līdzās! ar mērķi dot iespēju bērniem un jauniešiem ar invaliditāti, bāreņiem un bērniem no sociāli nelabvēlīgas vides apliecināt savus talantus mākslinieciskajā jaunradē, kā arī veicināt viņu radošā potenciāla attīstību.

Reģionālo koncertu Valmieras Kultūras centrā apmeklēt aicināts ikviens interesents! Ieeja bez maksas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu