Gorkšs: «Reading» ir viss nepieciešamais, lai atgrieztos premjerlīgā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - turnīra komandai «Reading FC» ir viss nepieciešamais, lai nākamajā sezonā startētu Anglijas premjerlīgā, atzīst Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Gorkšs.

Jau vēstīts, «Reading» vienība otrdien ar 4:2 izbraukumā uzvarēja «Leeds United», tādējādi saglabājot svarīgo sesto vietu čempionāta kopvērtējumā, kas sezonas izskaņā dotu iespēju play-off izspēlē cīnīties par vietu premjerlīgā.

«Lai nokļūtu premjerlīgā, klubam jāatrod balanss starp neveiksmīgām mača epizodēm un lielisku spēli laukumā. Pēc aizvadītās cīņas mēs pierādījām, ka varam balansēt starp abiem minētajiem piemēriem,» angļu portālam «Getreading.co.uk» skaidrojis 32 gadus vecais aizsargs.

Pirmajā puslaikā «Reading» komanda izvirzījās vadībā ar 1:0, bet otrā puslaika pirmo deviņu minūšu laikā panāca jau 4:0 savā labā. Puslaika vidū ar minūtes intervālu mājinieki divus vārtus atguva, tomēr viesi panākumu nosargāja.

«Mača pirmajā daļā mēs cīnījāmies ļoti atzinīgi, arī otro puslaiku iesākām lieliski, bet pēcāk īsā brīdī ielaidām divus vārtus. Protams, spēlētājiem šādā veidā nevajadzētu uztraukt līdzjutējus un treneri, bet galvenais, ka izcīnījām uzvaru,» teica latvietis.

Gorkšs laukumā atgriezās pēc viena mača izlaišanas, nospēlējot pilnas 90 minūtes.

«Liekas, ka karjerā esi piedzīvojis visu, bet divas trakas minūtes var apgriezt situāciju spēlē uz citu asi,» piebilda Gorkšs.

Turnīra kopvērtējumā «Reading» komanda ar 55 izcīnītiem punktiem 35 cīņās ieņem sesto pozīciju. Pēc 46 čempionāta spēlēm labākās divas vienības nodrošinās vietu premjerlīgā, bet nākamās četras komandas sadalīs atlikušo ceļazīmi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu