Domājot par līgavu, līgavaini un kāzu viesiem (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viesnīcas «Maritim Park Hotel Riga» telpās š.g. 9. martā tika rīkots vērienīgs pasākums nākamajiem jaunlaulātajiem – specializētā kāzu svinību tematikai veltītā izstāde  «WEDDING DAY 2014». Izstādes organizators – žurnāls «Jūsu Svinības». Organizatora ģenerālais partneris – svētku un karnevāla preču veikali «DEKORI».

«Sagatavošanās šai izstādei ir gluži kā gatavošanās kāzām – ilgs un rūpju pilns process gandrīz gada garumā,» tā par izstādes tapšanu iespaidos dalās tās organizētāji Tatjana Lohmanova un Aleksejs Kuļičiks. «Mēs daudzkārt esam apmeklējuši citās valstīs rīkotās tematiskās kāzu izstādes un piedalījušies tur organizētajos apmācības semināros, tādēļ radās vēlme rīkot šādu pasākumu arī pie mums, Latvijā. Tematiskas izstādes priekšrocība – apmeklētājiem ir iespējams vienuviet saņemt visu nepieciešamo informāciju un iepazīties ar pašu jaunāko kāzu industrijas jomā. Turklāt līgavai un līgavainim tā ir iespēja ekonomēt laiku.

Lai apmeklētāji varētu baudīt mūsu izstādes «WEDDING DAY 2014» īpašo kāzu svinību atmosfēru, parūpējāmies par interesantu šovprogrammu. Katram izstādes viesim bija iespējams novērtēt īstu profesionāļu sniegumu un arī iespēja uzaicināt kādu no viņiem uzstāties savās kāzās!»

Izstādē tika pārstāvētas tādas kompānijas kā viesnīcu «SEMARAH» tīkls, restorāns «Piramīda», spa viesnīca «Pegasa Pils», atpūtas kompleksi, banketzāles, restorāni, tūrisma kompānijas «Kolumbs» un «Mouzenidis Travel», kāzu salons «Lilita», juvelierizstrādājumu saloni, kā arī floristi, fotogrāfi, event-aģentūras, videostudijas, mākslinieki, mūziķi, svētku pasākumu vadītāji, dekoratori noformētāji, kāzu ielūgumu izgatavotāji un daudzi citi speciālisti. Izstādes zāles noformējumu veidoja kompānijas «DEKORI» dekoratori noformētāji.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu