Sirdsdarbības problēmas pārcietušais hokejists Peverlijs izrakstīts no slimnīcas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dalasas «Stars» centra uzbrucējs Ričs Peverlijs, kurš pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mača laikā saļima uz komandas rezervistu soliņa, trešdien izrakstīts no slimnīcas un ceturtdien jau apciemojis savus komandas biedrus, vēsta līga.

«Stars» pirmdien savā laukumā uzņēma Kolumbusas «Blue Jackets» vienību, bet, kad pirmajā trešdaļā bija nospēlētas piecas minūtes un 50 sekundes, Peverliju piemeklēja sirdsdarbības traucējumi, kā rezultātā viņš pēc savas maiņas aizvadīšanas uz soliņa saļima. Cīņa nekavējoties tika pārtraukta.

Kad hokejists ceturtdien ieradies savas komandas treniņu vietā, viņu aplenkuši komandas biedri, kas visi sveikuši savu cīņu biedru un viņu apskāvuši. Komandas biedri medijiem pauduši, ka Peverlijs izskatījies veselīgs un mundrs.

Peverlijam drīzumā gaidāma sirds operācija, bet šosezon viņš vairs laukumā neatgriezīsies. Tikmēr mājas apstākļos hokejists valkās īpašu vesti, kas uzraudzīs un piefiksēs viņa sirdsdarbības rādītājus.

Atlabšana pēc operācijas hokejistam prasīs vairākus mēnešus. Tajā ārsti centīsies noregulēt sportista sirdsdarbības ritmu un likvidēt sirds aritmijas iespaidu uz veselību.

Kā ziņots, Peverlijam jau iepriekš bijušas sirds problēmas, kuru dēļ viņš izlaida visu pirmssezonas nometni un sezonas pirmo maču. Nedienas atsākās iepriekšējā nedēļā, kad spēlētājs ar komandu nedevās uz Kolumbusu, lai tur tiktos ar «Blue Jackets».

Pirms šīs sezonas veiktajās procedūrās hokejistam cerēja novērst neregularitātes sirdspukstos.

Šosezon Peverlijs piedalījās 62 spēlēs, kuru laikā guva septiņus vārtus un veica 23 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu