Slavenais krievu aktieris sašutis, cik «neticami» tiek apmelota Krievija (473)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenais krievu aktieris Sergejs Bezrukovs pauž sašutumu par to, cik «neticami» tiek apmelota Krievija ārzemju medijos, taču viņš neko nemin par to, ka tiek okupēta citas neatkarīgas valsts daļa.

«Katram Krievijas pilsonim ir tiesības uz savu viedokli un pozīciju. Tas [viedoklis] var nesakrist ar prezidenta [Vladimira Putina] nostāju, taču situācijā, kad gandrīz katrs pilsonis iestājas par palīdzību Krimai, malā stāvēt nedrīkst! Jā, es atbalstu Krimu. Mums [Krievijai] ir stipra saikne ar Krimu. Neviens normāli domājošs cilvēks negrib karu. Taču ir tādi, kas uz to ved, bet tie [cilvēki] nav šeit Krievijā, bet viņi [citur] ir,» intervijā vienā no Krievijas medijiem «Life News» sacīja aktieris.

Vienlaikus aktieris uzsver, ka informācijas karš jau ir sācies, turklāt no tā cieš Krievija.

«Tas, kāds daudzums mēslu un apvainojumu raidīti Krievijas virzienā, ir neticami. Antikrieviskie mediji krievus padara par asinskāriem vampīriem. Tie ir meli, tas nav pareizi,» sacīja Bezrukovs.

Aktieris atzinis, ka Krievijai ir «savas problēmas», taču tās ir tādas pašas, kā «jebkurā ģimenē». «Es neciešu strīdus un agresiju, taču neļaušu apvainot savu ģimeni.»

Komentāri (473)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu