Babkina palīdz «Nadežda» pirmoreiz iekļūt Eirolīgas labāko astotniekā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Latvijas basketbolistes Elīnas Babkinas pārstāvētā Orenburgas «Nadežda» no Krievijas piektdien FIBA Eirolīgas astotdaļfināla otrajā spēlē ar 83:76 (20:21, 17:16, 23:23, 23:16) izbraukumā uzvarēja Zanes Tamanes pārstāvēto Polijas čempionvienību Krakovas «Wisla Can-Pack», tādejādi iekļūstot labāko astoņu komandu pulkā. 

Līdz ar to sērijā līdz divām uzvarām rezultāts kļuvis 2-0 Orenburgas komandas labā, pirmo reizi garantējot «Nadežda» klubam vietu starp labākajām astoņām turnīra vienībām.

Babkina laukumā pavadīja 15 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā guva deviņus punktus, realizējot trīs no četriem divpunktu metieniem un vienīgo izpildīto tālmetienu. Latviete iekrāja arī divas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, vienu piezīmi un vienu izprovocētu pretinieku pārkāpumu.

Tikmēr Tamane 18 nospēlēto minūšu un 53 sekunžu laikā guva septiņus punktus, raidot grozā vienu no desmit divpunktu metieniem un vienīgo soda metienu. Viņas kontā arī trīs bumbas zem groziem, trīs rezultatīvas piespēles, divas piezīmes un viens izprovocēts noteikumu pārkāpums.

Septiņu astotdaļfināla pāru uzvarētāji kvalificēsies finālsacensībām ar astoņu komandu līdzdalību, kas risināsies no 7. līdz 13. aprīlim Jekaterinburgā. Šim turnīra posmam pēc grupu turnīra automātiski kvalificējusies Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Krievijas čempionvienība un finālturnīra rīkotāja Jekaterinburgas UGMK.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu