Rudņevs bundeslīgas mačā pamet laukumu traumas dēļ (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Traumas dēļ Vācijas bundeslīgas čempionāta spēli šodien nevarēja pabeigt Latvijas izlases futbolists Artjoms Rudņevs, bet viņa pārstāvētā «Hannover 96» komanda izbraukumā ar 3:0 (0:0) uzvarēja Berlīnes «Hertha».

Rudņevs laukumā devās savas komandas sākumsastāvā, bet 31. minūtē bija spiests maču pārtraukt. Pirms tam viņš pēc vienas no epizodēm laukumu pameta uz neilgu brīdi, bet vēlāk atkal sāka klibot un pieprasīja maiņu.

Otrajā puslaikā viesi pamanījās gūt trīs vārtus un izcīnīt pirmo uzvaru pēdējās sešās spēlēs. Iepriekšējos piecos mačos «Hannover 96» komanda bija iekrājusi vien divus punktus.

Kā ziņots, līdz sezonas beigām Rudņeva klubam nepalīdzēs senegāliešu uzbrucējs Mame Birams Diufs, bet pats Rudņevs sastāvā palicis kā vienīgais izteiktais uzbrucējs.

Turnīra kopvērtējuma pārliecinošā līderes godā atrodas pašreizējā čempione Minhenes «Bayern», kas 24 mačos izcīnījusi 68 punktus. Dortmundes «Borussia» ar 48 punktiem 25 spēlēs ir otrā, par punktu apsteidzot Gelzenkirhenes «Schalke 04».

Dortmundes klubs sestdien ar 1:2 (0:2) savā laukumā zaudēja Menhengladbahas «Borussia», bet «Schalke 04» piektdien ar 2:1 (1:1) izbraukumā uzvarēja «Augsburg».

«Hannover 96» ar 25 cīņās izcīnītiem 29 punktiem saglabājusi 11. pozīciju.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu