Avārijās cietuši septiņi cilvēki (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) reģistrējusi 36 ceļu satiksmes negadījumus, kuros divos gadījumos bijuši cietušie. Kopumā avārijās cietuši septiņi cilvēki, aģentūru LETA informēja VP.

Jaunjelgavas novada Secē uz autoceļa Aizkraukle-Jēkabpils kāda automašīnas «Audi A4» vadītāja vietā, kur to aizliedz Ceļu satiksmes noteikumi, veica citas sievietes vadītās automašīnas «Volkswagen Passat» apdzīšanu. «Volkswagen» vadītāja tieši tajā brīdī veica kreiso pagriezienu, kā rezultātā tika izraisīta sadursme.

No notikuma vietas uz slimnīcu nogādātas divas nepilngadīgas «Audi» pasažieres, kā arī 1989.gadā dzimusī auto vadītāja. Tāpat uz slimnīcu nogādāta 1977.gadā dzimusī «Volkswagen» vadītāja. Visiem iesaistītajiem vieglas traumas.

Tāpat Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu jomā VP fiksējusi 14 automašīnas vadīšanas alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā gadījumus un izrakstījusi 217 protokolus par ātruma pārsniegšanu. Neviena persona ceļu satiksmes negadījumos nav gājusi bojā.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu