Šārona Stouna priecājas, ka viņu joprojām uzskata par sekssimbolu (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

56 gadus vecā amerikāņu aktrise Šārona Stouna priecājas, ka par spīti vecumam viņu joprojām uzskata par sekssimbolu.

Neilgi pirms dzimšanas dienas - 10.martā filmas «Basic Instinct» («Pamatinstinkts») zvaigzne sniedza interviju televīzijas personībai Oprai Vinfrijai. «Tagad mani tas priecē. Es tūlīt bušu 56 gadus veca. Ja cilvēki vēlas mani uzskatīt par sekssimbolu, lai viņi turpina tā darīt. Man tas patīk!» viņa teica. «Kura sieviete gan negribētu justies kā sekssimbols, parkāpjot 50 gadu slieksni?»

Stouna uzsver, ka necenšoties cīnīties ar novecošanu. «Es nedomāju, ka pastāv mužīgs skaistums. Tā ir tikai skanīga frāze. Manuprāt, tas ir absurdi,» viņa uzskata.

Blondā aktrise audzina trīs adoptētus dēlus - 13 gadus veco Roanu, astoņgadīgo Lerdu un septiņus gadus veco Kvinnu.

Stouna uzskata, ka laime nav iespējama, ja tiek nodalits kāds viens cilvēka būtības aspekts. «Cenšoties būt pēc iespējas labākam, tev jasaprot, ka tā ir iekšēja lieta, nevis tikai arēja. Mums jarūpējas par savu iekšējo veselību un labklajību. Tas ietver fizisko, intelektuālo un garīgo veselibu,» skaidro Stouna. «Ja gribi būt laimigs, tev japarūpējas par tām visām.»

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu