«Apvienības pret nacismu» vadītājs atkal esot piekauts (792)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Kuzins

Biedrības «Apvienība pret nacismu» priekšsēdētājs Jānis Kuzins sestdienas vakarā esot piekauts, lai šodien nevarētu piedalīties 16.marta pasākumos pie Brīvības pieminekļa.

Kuzina pārstāvji portālam «Apollo» pavēstīja, ka viņam uzbrukuši, iespējams, Nacionālās apvienības (NA) aktīvisti, kas piedraudējuši, lai viņš nepiedalās 16.marta leģionāru atceres dienā.

Kuzinam esot nodarīti miesas bojājumi, kuru dēļ viņš nav varējis piedalīties 16.marta protesta akcijās pret «nacisma glorifikāciju».

Pirmdien «Apvienības pret nacismu» valdes priekšsēdētājs sola vērsties tiesībsargājošās iestādēs, kā arī veiks medicīnisko ekspertīzi par nodarītajiem miesas bojājumiem.

Jāatgādina, ka jau pagājušajā gadā Kuzins medijiem sūdzējās, ka pret viņu vērsts vardarbīgs uzbrukums, un arī toreiz viņš izsūtīja fotogrāfiju, kurā redzams, ka viņš ir cietis.

Pērn 17.martā organizācija «Apvienība pret nacismu» vērsās Valsts policijā pret NA deputātiem un organizāciju «Daugavas Vanagi». Kuzins sūdzējās, ka iespējamais NA biedrs viņu piekāvis.

Komentāri (792)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu